Ontdek Spanje's Costa Cálida!

Murcia is een van de meest veelzijdige Spaanse provincies.

Zo veelzijdig als de "Región de Murcia" is geen enkel gebied op ons Europese continent. Liefdevol ingeklemd tussen Alicante en Almería biedt de provincie Murcia maar liefst 250 kilometer Mediterrane kustlijn, talloze historische steden als Cartagena en provinciehoofdstad Murcia. Wandel door de straatjes van authentieke Spaanse dorpen en bezoek lieflijke plaatsjes. Beklim bergen, ontdek meren, weidse landschappen en romantische bossen. Gastronomie? Het allerbeste van land en uit de zee komt samen hier in het warme Zuid-Oost Spanje. Blijf lezen en ontdek waarom jij juist deze streek op jouw bucket-list moet zetten! 


Cartagena, een smeltkroes van rijke cultuur en historie

Wij van Buencasa ontdekten deze streek vanaf 1996, een periode waarin we betrokken waren bij de verkoop en promotie van vakantie-, en woonplezier binnen het prestigieuze La Manga Club Golf Resort. Inmiddels heeft de ontwikkeling van de provincie niet stilgestaan en zijn er talloze fantastische plaatsen waar je langer of korter kunt verblijven op de manier die jou het beste past. Dit doen wij samen met een bevlogen team van specialisten die hier dagelijks voor je klaar staan. Onze vliegvelden zijn dagelijks bereikbaar met rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam en Brussel, maar ook o.a. vanuit Eindhoven, Oostende, Antwerpen en Rotterdam.


Puerto de Mazarrón, 320 dagen per jaar stralende zonneschijn!

Puerto de Mazarrón, uitzicht over het kristalheldere water

Puerto de Mazarrón, staat bekend om 3 kenmerken; visserij, mijnbouw en landbouw. De mijnbouw is inmiddels al bijna een halve eeuw gestaakt maar visserij en landbouw zijn nog steeds onderdeel van het dagelijkse leven. Grote kans dat in Noord-Europa je salade-ingrediënten of (citrus)fruit hun origine vinden in of rond onze gemeente, de moestuin van Europa. In Mazarrón is het 12 maanden per jaar gezellig, iets drukker in de zomer vergeleken met de andere seizoenen maar levendig in elk jaargetijde. Hier schijnt de zon meer dan 320 dagen per jaar, en vindt je alles wat je hartje begeert. Een compleet shopping-aanbod, ontelbare restaurants en volop vrijetijdsaanbod. De rust van de campo en de gezelligheid van onze boulevards. De keuze is aan jou!


Verblijf kort of lang, huur of koop!

Uitzicht op Mazarrón Country Club

De regio biedt een zeer grote diversiteit aan verblijfsmogelijkheden. Korte of lange termijnhuur, wellicht gevolgd door de aanschaf van een eigen woning of appartement. Wij bieden exact de begeleiding die je wenst en helpen waar nodig. In de basis gaan we uit van self-catering faciliteiten. De woningen zijn volledig uitgerust om zelfstandig te verblijven zoals je thuis gewend bent. We bieden accommodatie op prima onderhouden resorts alsook in kleinere complexen. Dichtbij het water of meer beschut op een korte autorit van enkele minuten van de kust verwijderd. Sommige verblijven beschikken over privé-zwembaden of er bevind zich een zwembad binnen het complex.

"Waar we je ook mogen verwelkomen, je bent in het hart van bruisend Murcia!"


Spectaculair uitzicht vanaf je teras op Mazarrón Country Club

Supermarkten en medische voorzieningen zijn allemaal op een steenworp afstand van je verblijfsadres verwijderd. De meeste woningen bieden 2 of meerdere slaapkamers en privé-tuinen of een terras. huisdieren zijn soms, maar niet altijd toegestaan. Alle moderne gemakken van thuis zijn aanwezig dus het enige dat je meebrengen moet is jezelf, je familie of vrienden en een gezonde dosis goede zin. Kom je met je eigen auto of heb je er een gehuurd dan parkeer je die gewoon voor je deur. Aan de pomp wacht een fijne verrassing want de brandstof is hier gemiddeld 20% goedkoper. Boten en campers stal je gunstig en  veilig binnen de gemeentegrenzen. 

Panorama jachthaven Puerto de Mazarrón. Bron foto; De Bertobarc90


Een glooiende kustlijn met vele stranden en jachthavens

Binnen 15 minuten rijden bevinden zich hier 3 goed uitgeruste jachthavens met alle faciliteiten. Voor alle watersporten geldt dat de omgeving precies dat biedt waar jij naar op zoek bent. Overige sporten die je in de regio kunt beoefenen zijn o.a. golf, tennis, padel, duiksport en go-karting om er maar een paar te noemen. Zwemmen in de kristalheldere zee kan het hele jaar door, echter de meest aangename zeewatertemperatuur is aanwezig tussen april en oktober. De uitgestrekte majestueuze bergen en natuurgebieden van o.a. de Sierra Espuña nodigen uit tot eindeloze wandel-, en fietstochten. Kom eens, en je wilt hier nooit meer weg!Meer informatie?

Entree tot de Mazarrón Country Club

Wil je nader kennis maken met de regio, huuraccommodaties of interessante koopwoningen aarzel dan niet om vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. We informeren je graag over de vele mogelijkheden. 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten... 

Huur-accommodatie en koopwoningen

Huur-accommodatie is al beschikbaar in de winterperiode vanaf 60euro per nacht of 750euro per maand en volledig instapklare koopwoningen zijn er al vanaf zo'n 100.000euro. Liever een rustieke finca in de uitgestrekte campo? Alles is bespreekbaar!


De volledige Nederlandstalige begeleiding verzorgen wij tegen zeer gunstige concurrerende voorwaarden van A tot Z!


Kom je een weekje "proeven"? 

Dan verzorgen we je verblijf van aankomst tot vertrek...
Informatiefilmpjes over Puerto de Mazarrón en de regio Murcia...