Adres en locatie:


NAUTIMEX MARITIEME SERVICES BV

Van Konijnenburgweg 44

4612PL - BERGEN OP ZOOM (NB)


NAUTIMEX WATERSPORT BV

Slabbecoornweg 60B

4691 RZ - THOLEN (ZLD)Stuur een email naar info@nautimex.nl (klik op het e-mailadres)

 


Op deze luchtfoto ziet u ons onderkomen in Bergen op Zoom. Wij bevinden ons in het middelste gebouw met het grijze dak.


Op de haven van Bergen op Zoom kunnen wij gebruik maken van kraanfaciliteiten tot een gewicht van max. 40Ton. Een handige trailerhelling, eventueel met ondersteuningslier, voor kleinere vaartuigen is eveneens aanwezig. 


Route BERGEN OP ZOOM

Indien u komt vanaf de Randweg West rijdt u na de verkeerslichten de "Van Konijnenburgweg" op, de centrale verbindingsweg van het industriegebied van Bergen op Zoom. Na het tankstation van "Tamoil-Sakko", maar let op, voordat u de "Vermuidenweg" inslaat, gaat u rechtsaf na de bedrijfsverzamelunits het terrein op en parkeert u uw voertuig voor de grote poort. U loopt nu richting de waterkant en wij bevinden ons in het grote pand zoals bovenstaand afgebeeld op de luchtfoto. 


ONS BEZOEKEN KAN ENKEL OP AFSPRAAK! BELT U ONS OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN AUB! 


Onderstaand kunt u door op de "i" te klikken een routebeschrijving vinden vanaf uw plaats van vertrek die u ook kunt uitprinten. 


DISCLAIMER 

De informatie zoals opgenomen op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden en vormen geen onderdeel van enige contractuele overeenkomst tussen Nautimex of aan haar geliëerde bedrijven, uzelf of derden. De op deze website verstrekte informatie kan niet worden beschouwd als een juridisch, financieel, technisch of ander professioneel advies. Derhalve dienen op grond van deze informatie geen handelingen te worden verricht zonder voorafgaand deskundig advies.

Wij hebben uiterste zorgvuldigheid betracht in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, maar kunnen u niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Nautimex aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Nautimex aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites. Heeft u aansluitend op uw bezoek aan onze website vragen of opmerkingen kunt u die richten aan info@nautimex.nl

© Nautimex 2018 - 2022